Wie zijn we?

Dr. Cathy DierckxsensDokter Cathy Dierckxsens, dermatoloog

Catherine Dierckxsens studeerde geneeskunde en specialiseerde in dermatologie aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) waar ze afstudeerde met grote onderscheiding.

Ze volgde bijkomende opleidingen in de esthetische dermatolgie en behaalde een interuniversitair diploma “Actes de dermatologie esthétique : “Règles de l’art et vigilances” aan de universiteit van Versailles in Frankrijk.

Na haar specialisatie bleef ze gedurende 17 jaren werkzaam als consulente in de dienst dermatologie van het universitair ziekenhuis ‘UZ Brussel’, eerst voor huidallergieën en later voor laser- en esthetische dermatologie,  waar ze actief bijdroeg aan de opleiding van de artsen -in opleiding dermatologie.

Parallel aan haar universitaire activiteiten begon ze in 2005 een privé praktijk in de Nerviërslaan in Brussel. Ze spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Italiaans.

Ze is regelmatig spreker in bijscholingscursussen van nationale en internationale congressen en heeft een bijzondere expertise in het gebied van de esthetische dermatologie en laser dermatologie.

Dr Jeroen Darcis, dermatoloog

Dr. Jeroen Darcis behaalde zijn diploma Geneeskunde aan de KU Leuven in 2015 met grote onderscheiding. Hij vervolledigde zijn opleiding tot dermatoloog in het UZ Leuven onder leiding van prof. dr. Garmyn en in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen (Nederland).

In juli 2019 behaalde hij zijn erkenning als Arts-Specialist in de Dermatologie en Venereologie, alsook het diploma van ‘Master na Master in de Dermatologie en Venereologie’.

Dr. Darcis is lid van de Belgische beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie en van ‘The European Academy of Dermatology and Venerology’. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Frans en basis Spaans.

Naast algemene Dermatologie is Dr. Darcis gespecialiseerd in Dermatochirurgie, waarvoor hij meerdere opleidingen in binnen-, en buitenland volgde waaronder Chicago in de Verenigde Staten.

Melissa T’Sjoen, verpleegster

Melissa is de praktijkassistente. Ze regelt uw afspraken, helpt u bij het plannen van ingrepen en behandelingen en zet zich in voor het goede verloop van de consultaties

Ze assisteert de dermatologen bij heelkundige ingrepen en laserbehandelingen en voert zelf sommige (laser)behandelingen uit,  onder begeleiding van Dr Cathy Dierckxsens.

Naar boven