Behandelingen met Lasers en Energy Based Devices (EBD)

Een breed scala aan huidproblemen kan effectief en veilig verholpen worden a.d.h.v. lasers, intens gepulseerde licht (IPL), radiofrequentie en andere zogenaamde ‘Energy Based Devices’ of EBD.

We hebben verschillende laser- en EBD platforms, waarmee we een grote verscheidenheid aan klinische indicaties kunnen behandelen. Al onze apparaten zijn CEE en FDA-goedgekeurd en behoren tot de nieuwste technologie

 • Beautiful young woman with fresh clean skin that touches her face with a hand - isolated on white.Q-switched laserplatform met verschillende handstukken voor de behandeling van gepigmenteerde laesies (sproeten, ouderdomsvlekken), melasma (zwangerschapsmasker), post-inflammatoire pigmentatie (PIH), acne en poriën, huidverjonging, en voor het verwijderen van tatoeages.
 • Nd:YAG laser + verschilende IPL handstukken voor behandeling van vasculaire letsels (couperose, telangiectasieën, spataders, angiomen,..), soft rejuvenation met ‘Genesis techniek’ + IPL photo-rejuvenation voor roodheid en pigment thv gelaat, handruggen en deccollté en voor ontharing
 • Alexandtrite + Nd:YAG laserplatform voor ontharing, vasculaire letsels en soft rejuvenation
 • Fractioneel ablatieve CO2-laser voor de behandeling van onder meer rimpels en huidverjonging, littekens, striemen en goedaardige huidtumoren.
 • Thulium micro-ablatieve laser, gecombineerd met applicatie van zeer actieve cosmeceuticals voor zogenaamde ‘Laser Assisted Cosmeceutical Delivery’ voor behandeling van pigmentatie, fijne rimples, voor verbetring huid textuur en -teint
 • Radiofrequentie met micronaaldjes voor huidverstrakking, behandeling van acnelittekens, verbetering van huidtextuur en huidlaxiteit.
 • LED Low-Level Light Therapy voor de behandeling van wondgenezing, huidverjonging en haarverlies.
 • Lokale Dynamische Micro-massage of LDM en Sonoforese zijn niet-invasieve technieken gebaseerd op dual-frequency ultrasound golven die gebruikt worden voor huidverstrakking, rimpelvermindering, verbetering van de huidstructuur en littekens, acnebehandeling en meer.
 • Niet-invasieve Body Contouring
  • Cryolipolyse is een niet-chirurgische procedure voor vetreductie en lichaamscontouring. Het biedt een veilig en niet-invasief alternatief voor liposuctie. Het veroorzaakt een aanzienlijke vetreductie in gelokaliseerde vetopstapeling en de efficiëntie van deze figuurcorrigerende behandeling kan worden verbeterd door een combinatie van deze techiek met Shockwaves en/of Radiofrequentie.
  • Hoogfrequente en intensieve elektromagnetische veldtherapie is een gerichte niet-invasieve spierversterkende en lichaamsvormende techniek. Met tot 30.000 contracties in 30 minuten is dit een gemakkelijke en comfortabele manier om gerichte spieren op te bouwen en tegelijkertijd de vetcellen te verminderen. De hoge frequentie elektromagnetische veldtherapie heeft een synergetisch effect met lichaam het de contouren aangeven van therapie, zoals cryolipolysis, radiofrequentie en schokgolf.

Om het risico op mogelijke bijwerkingen te minimaliseren, is een voorafgaande consultatie vereist om na te gaan of u in aanmerking komt voor de laserbehandeling en om de procedure uit te leggen.

In zeldzame gevallen kan de laserbehandeling bij het eerste bezoek worden uitgevoerd.

Naar boven